Περιφέρεια

Μελέτη ηλεκτροφωτισμού στον ισόπεδο κόμβο της Αρχαίας Νεμέας προωθεί η Περιφέρεια

Τις εργασίες κατασκευής του ισόπεδου κόμβου, μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας, επιθεώρησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή.

Το έργο αυτό, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, θα συμβάλει στην αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων τα οποία είναι συχνά στο συγκεκριμένο σημείο, λόγω και της υψηλής επισκεψιμότητας της περιοχής. Ο περιφερειάρχης, που συνοδευόταν από τον δήμαρχο Νεμέας, Κώστα Φρούσιο, καθώς και από υπηρεσιακά στελέχη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, μετείχε στη συνέχεια σε σύσκεψη στο δημαρχείο της Νεμέας, στην οποία εξετάστηκε η εκπόνηση συμπληρωματικής μελέτης για τον φωτισμό του πιο πάνω κόμβου, ο οποίος δεν προβλεπόταν στην αρχική μελέτη του έργου.

Από την πλευρά του κ. Νίκα δόθηκαν οδηγίες ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία για το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, να γίνει δυνατό να συζητηθεί από το σώμα η εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού led στον συγκεκριμένο κόμβο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο