Περιφέρεια

Γνώριζε τις κινήσεις της αστυνομίας στην Διεύθυνση Μεταφορών Κορινθίας ο Περιφερειάρχης που υπόσχεται να διαλευκανθεί η υπόθεση

«Η έρευνα της αστυνομίας ήταν πολύμηνη και η περιφερειακή αρχή ήταν γνώστης, αλλά αποκλειστικά και μόνο όσον αφορά στο καθαυτό γεγονός της διεξαγωγής της» ανέφερε από την Κόρινθο ο Περιφερειάρχης Παν. Νίκας, ο οποίος βρέθηκε στο κτήριο της Π.Ε Κορινθίας, μετά τις συλλήψεις υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών.

«Αυτή η γκρίζα κατάσταση πρέπει να διαλευκανθεί» υπογράμμισε ο κ. Νίκας, ενώ δεν θέλησε να κάνει κανένα επιπλέον σχόλιο, «μέχρι να γίνει αυτό», συνέχισε. «Η διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σημείωσε ακόμα, είναι συμβοηθός και συμπαραστάτης, εδώ και πολύ καιρό, με τις διωκτικές αρχές προκειμένου να διαλευκάνουν τέτοιες υποθέσεις οι οποίες δεν τιμούν τον δημόσιο τομέα».

Ο περιφερειάρχης βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κόρινθο, ενώ συνοδευόταν από υπηρεσιακά στελέχη της έδρας της Περιφέρειας και ειδικότερα, από την γενική διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας Αγγελική Πουλοπούλου και τον γενικό διευθυντή Μεταφορών και Επικοινωνιών Παναγιώτη Μισθό, τον οποίον και εγκατέστησε επί τόπου προκειμένου να τακτοποιήσει τα θέματα της πιο υπηρεσίας της Κορινθίας, η οποία λειτουργεί κανονικά. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα γίνουν οι αλλαγές που πρέπει, ενώ στον κατάλληλο χρόνο θα εφαρμοστούν και οι προβλεπόμενες διοικητικές διαδικασίες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο