Επιχειρείν

Επιδοτούμενα σεμινάρια ΛΑΕΚ από την Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Το ΚΕΚ της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Κορινθίας, ανακοίνωσε πως θα υλοποιήσει επιδοτούμενα σεμινάρια (ΛΑΕΚ) για εργαζομένους σε επιχειρήσεις που απασχολούν έως 49 μισθωτούς.

Αυτά τα σεμινάρια αποτελούν ιδανική ευκαιρία για τις μικρές επιχειρήσεις να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους χωρίς οικονομική επιβάρυνση αλλά και για τους εργαζομένους να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους. Τα προγράμματα είναι συνολικής διάρκειας 40 ωρών και υλοποιούνται σε ώρες εκτός εργασίας. Ο εργαζόμενος που θα παρακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα, θα λάβει ως αμοιβή το ποσό των 200,00€ και βεβαίωση παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι για τους οποίους έχει καταβληθεί η εργοδοτική εισφορά 0,24% ενώ, ο ίδιος εργαζόμενος δεν δικαιούται να συμμετάσχει σε περισσότερα του ενός προγράμματος επιμόρφωσης. Στα συγκεκριμένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις οι οποίες:

Απασχολούν από 1 έως 49 εργαζομένους.

Επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους δωρεάν.

Υπόκεινται στην υποχρέωση καταβολής στο ΕΦΚΑ της εργοδοτικής εισφοράς ΛΑΕΚ (0,24%) για τους εργαζόμενους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα ακόλουθα εκπαιδευτικά αντικείμενα: Υγεία – Ψυχολογία, Digital Business – Marketing – Πωλήσεις, Ομορφιά, Οικονομικά, Εκπαίδευση, Τουρισμός, Εστίαση, Βιομηχανίες- Κατασκευές – Τεχνικά, Business & HR, Εμπόριο. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2741024464 (931, 937).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο