Κορινθία

«Κορωνοπάρτι» στους συρμούς του Προαστιακού για Κόρινθο

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αφήσει εκτός υπηρεσίας έναν μεγάλο αριθμό μηχανοδηγών και εργαζομένων στον σιδηρόδρομο, ωστόσο, αυτό που συνέβη τουλάχιστον την Παρασκευή στους συρμούς του Προαστιακού θα πρέπει να κάνει τους υπεύθυνους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να ντρέπονται.

Αλλά πέρα από την ντροπή, το θέμα είναι πως το «κορωνοπάρτι» που υπήρξε στα ασφυχτικά γεμάτα κόσμο βαγόνια, αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία των ανθρώπων αυτών. Ανθρώπων που με το δίκιο τους ήταν εξοργισμένοι, αφού πολλοί από αυτούς έχουν ζήσει πολλές φορές τέτοιες καταστάσεις, καθώς κινούνται καθημερινά με τους συρμούς του Προαστιακού, αφού δεν έχουν άλλον τρόπο να μετακινηθούν στις δουλειές τους. Είναι αυτοί οι εργαζόμενοι που αγοράζουν κάθε μήνα τις κάρτες διαρκείας, στηρίζοντας την λειτουργία του χρόνια τώρα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έφερε πίσω τους παλιούς, πετρελαιοκίνητους συρμούς, για να εξυπηρετήσει τον κόσμο, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ο χώρος δεν ήταν αρκετός και θα γινόταν σίγουρα το αδιαχώρητο. Σε μια εποχή που τα μέτρα γίνονται όλο και πιο αυστηρά, πλήττοντας κατηγορίες επιχειρήσεων και επαγγελμάτων, όπως η εστίαση, ενώ τα εμπορικά καταστήματα είδαν τα Χριστούγεννα να κυλούν ανώφελα για τα ταμεία τους, στον Προαστιακό φαίνεται να μην δίνουν …δεκάρα για τους ανθρώπους που για περισσότερη από μια ώρα ταξιδιού όρθιοι ή καθιστοί, με μία ή δύο μάσκες, έβλεπαν την απειλή του ιού να τους δοκιμάζει.

Η εικόνες που καταγράφηκαν στους συρμούς θα πρέπει να προκαλέσουν την παρέμβαση τόσο της δικαιοσύνης, όσο και της ηγεσίας του Υπουργείου Μεταφορών. Οι άνθρωποι αγανακτισμένοι και φοβισμένοι έφθασαν στον προορισμό τους, μη έχοντας άλλη επιλογή, ενώ η καθυστέρηση των δρομολογίων έκανε ακόμα μεγαλύτερη την δυσφορία όλων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο