Περιφέρεια

Καλοπληρωμένες δουλειές από την ορθή τουριστική ανάπτυξη θέλει ο Δημ. Πτωχός

«Θέλουμε να εντάξουμε τις τουριστικές υπηρεσίες κάτω από μία ενιαία ομπρέλα, η οποία θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε τη φωνή όλων μας, ώστε το σύνολο της Πελοποννήσου να προβάλλεται με πιο ενοποιημένο τρόπο» τόνισε επισκεπτόμενος τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

Ο επικεφαλής της παράταξης η «Πελοπόννησος Μπροστά» ξεκίνησε από την Περαχώρα, όπου παρέστη στη δοξολογία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών και αργότερα επισκέφτηκε το Λαογραφικό Μουσείο της περιοχής. Από εκεί τόνισε την ανάγκη για να αναδείξουμε  το πλούσιο πολιτιστικό απόθεμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, από τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μνημεία έως τα παλαιότερα και πιο σύγχρονα μουσεία και τους άλλους πολιτιστικούς χώρους.

Στην συνέχεια, στο Λουτράκι, συνομίλησε με τους πολίτες, πριν επισκεφτεί λίγο μετά τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, από όπου έδωσε έμφαση στην ενίσχυση των τοπικών πρωτοβουλιών, μέσα, όπως παρατήρησε, από την ένταξή τους σε μια συνολική προσπάθεια αναβάθμισης της εικόνας της Πελοποννήσου ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί δίπλα σε αυτές τις πρωτοβουλίες. «Είμαστε αποφασισμένοι και έχουμε το σχέδιο να στηρίξουμε οποιαδήποτε προσπάθεια στον τομέα του τουρισμού» συνέχισε, ενισχύοντας την αρχική του φράση.

Τέλος, ο κ. Πτωχός επισκέφτηκε την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων. Εκεί είχε συναντήσεις με πολίτες και εκπροσώπους των τοπικών φορέων, ενώ βρέθηκε και στο ΚΑΠΗ της περιοχής. Αναφέρθηκε σε έναν από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος του, την κοινωνική αλληλεγγύη και ειδικότερα το πρόγραμμα «Μένω στο σπίτι μου», που αφορά την κατ’ οίκων φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων με στόχο της στήριξη της λειτουργικότητας του και της φροντίδας τους στο χώρο τους. Κατά την διάρκεια της περιοδείας στον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, ο Δημήτρης Πτωχός είχε στο πλευρό του τον Υφυπουργό Πολιτισμού και βουλευτή Κορινθίας Χρίστο Δήμα, τη Βουλευτή Μαριλένα Σούκουλη, το Βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο, το Βουλευτή Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδη, το Βουλευτή του Νότιου Τομέα Αθηνών Γιάννη Καλλιάνο και την Κορινθιακής καταγωγής Βουλευτή του Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο