Περιφέρεια

Συσκέψεις του αντιπεριφερειάρχη Εγγείων Βελτιώσεων στην Κορινθία για θέμετα άρδευσης

Με θέμα τα αρδευτικά έργα και την λειτουργία των ΤΟΕΒ στην Π.Ε. Κορινθίας, πραγματοποιήθηκε στην Κορινθία μία σειρά συσκέψεων, με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Εγγείων Βελτιώσεων και Αγροτικών Θεμάτων Νίκωνα Τζινιέρη και σε συνεργασία με την ΔΑΟΚ της Π.Ε. Κορινθίας.

Στις συσκέψεις, που έγιναν στο Βέλο, παρουσία του Δημάρχου Βέλου – Βόχας Αννίβα Παπακυριάκου και κατόπιν στο Ξυλόκαστρο και στη Λυκοποριά, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας, αλλά και πρωτοβάθμιων αυτοδιοικητικών στελεχών, έγινε ενημέρωση από τον Ν. Τζινέρη για τις αλλαγές που γίνονται στην λειτουργία των ΥΕΒ και στον τρόπο άρδευσης, ενώ από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, παρόντος και του αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Κορινθίας – Αργολίδας Χάρη Βυτινιώτη, αναφέρθηκε στην κατάσταση των  έργων άρδευσης. Από όλους τους παριστάμενους έγιναν τοποθετήσεις για τα προβλήματα του αντιμετωπίζουν και δόθηκαν οι σχετικές απαντήσεις. Επίσης αναφέρθηκαν και προτάσεις για την πιο αποτελεσματική  λειτουργία της άρδευσης.

Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας επισκέφθηκαν την δεξαμενή του ΑΟΣΑΚ στο Βέλο και την λιμνοδεξαμενή στην περιοχή Ανω Πιτσά  και ενημερώθηκαν επί τόπου.

Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας, μαζί με τον Δήμαρχο Βέλου Βόχας Αννίβα Παπακυριάκο, επισκέφθηκαν την δεξαμενή του ΑΟΣΑΚ στο Βέλο
Η λιμνοδεξαμενή στην περιοχή Ανω Πιτσά, στην Δυτ. Κορινθία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο