ΕπιχειρείνΠεριφέρεια

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην έκθεση FOOD EXPO 2024

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου, η μοναδικότητα των προϊόντων της και ο επαγγελματισμός των επιχειρηματιών κέρδισαν τις εντυπώσεις στην έκθεση FOOD EXPO 2024 που ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με δυναμική παρουσία αποτέλεσε πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες σε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που έλαβε χώρα στο Athens Metropolitan Expo, το χρονικό διάστημα 9 έως 11 Μαρτίου. Σημειώθηκαν, σημαντικές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και των εξαγωγών για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών με εταιρείες εντός και εκτός συνόρων.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε και στο Food Stage meze_project στο οποίο παρασκευάστηκαν νέες γαστρονομικές συνταγές με υλικά και προϊόντα της περιοχής μας που χρησιμοποιήθηκαν για αυτές. Στα περίπτερα της έκθεσης ξεναγήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στα σημεία όπου βρίσκονταν Κορινθιακές επιχειρήσεις. Ο κ. Γκιολής μίλησε με επιχειρηματίες της Κορινθίας και εκπροσώπους των επιχειρήσεων, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την συμμετοχή εκεί του Κορινθιακού επιχειρείν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο