Επιχειρείν

Η Motor Oil αναβάθμισε τον Μιχαήλ Στειακάκη σε γενικός διευθυντής Παραγωγής και Εμπορίας Καυσίμων

Την προαγωγή του Μιχαήλ – Ματθαίου Στειακάκη, μέχρι πρότινος Γενικού Διευθυντή του Διυλιστηρίου Κορίνθου, στη θέση του Γενικού Διευθυντή Παραγωγής και Εμπορίας Καυσίμων ανακοίνωσε η Motor Oil.

Ο κ. Στειακάκης είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στην Motor Oil από το 1982 και διετέλεσε Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Διυλιστηρίου από το 2000 μέχρι το 2006 και Γενικός Διευθυντής Διυλιστηρίου από το 2006 έως και σήμερα, που πλέον αναβαθμίστηκε και ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Παραγωγής & Εμπορίας Καυσίμων. Επιπλέον, ο κ. Στειακάκης είναι μέλος της Επιτροπής Βιώσιμης Ανάπτυξης της Εταιρείας.

Αλλά και ο Ιωάννης Κιούφης, μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Διυλιστηρίου, προάγεται επίσης σε Γενικό Διευθυντή Διυλιστηρίου, αναφέρει η ίδια ανακοίνωση. Είναι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και εργάζεται στη Motor Oil από το 1993. Διετέλεσε Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Διυλιστηρίου από το 2012 για να προαχθεί πλέον σε Γενικό Διευθυντή του Διυλιστηρίου. Επιπλέον, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της θυγατρικής της Motor Oil εταιρείας ΔΙΩΡΥΓΑ GAS από το 2016.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο