Πολιτική

Η Φώφη και οι οικολόγοι της Πελοποννήσου συναντιούνται στα καμένα του Σχίνου

Η Περιφερειακή Παράταξη «Πράσινη Πελοπόννησος» και το Δίκτυο «Πράσινος Κόσμος» συνδιοργανώνουν εκδήλωση και επίσκεψη στον Σχίνο Κορινθίας, που δοκιμάστηκε από την φωτιά στις αρχές του καλοκαιριού.

«Περιβάλλον ώρα μηδέν: Ποια η επόμενη μέρα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στα Γεράνεια;» είναι το θέμα της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή, 23 Ιουλίου. Θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί, με την επίσκεψη των ομιλητών και των συνδιοργανωτών στις πρόσφατα καμένες εκτάσεις στην ευρύτερη περιοχή του Σχίνου. Θα ακολουθήσει ενημερωτική εκδήλωση στο  Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού στον Σχίνο Κορινθίας.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η Φώφη Γεννηματά,  Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, ο Γιάννης Τσιρώνης, Χημικός, Πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Δήμητρα Λυμπεροπούλου, Γεωπόνος, Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου, επικεφαλής «Πράσινη Πελοπόννησος», Εκπρόσωπος Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος και ο Δημήτρης Λάμπρου, πρόεδρος της κοινότητας Σχίνου.

Τις ομιλίες θα προλογίσει και θα συντονίσει τον διάλογο στην συνέχεια, η Νίκη Φούντα, Αρχιτέκτων, πρώην Βουλευτής, συντονίστρια του Δικτύου «Πράσινος Κόσμος».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο