KR Sports

Η Νεκταρία Καρατζή νέα πρόεδρος στον ΑΣΠ Κόρινθος

Στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Αθλητικού Σωματείου Πετοσφαίρισης (ΑΣΠ) Κόρινθος, μέσα από τις οποίες αναδείχθηκε πρόεδρος η Νεκταρία Καρατζή, αντιπρόεδρος ο Ηλίας Παπαπορφυρίου και γραμματέας ο Γιώργος Καλλίγερος.

Στις υπόλοιπες θέσεις του Δ.Σ. εκλέχτηκαν ακόμα ο Δημήτρης Τσακόπουλος (ταμίας) και ο Αντώνιος Σουκαράς (μέλος). Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε ομόφωνα η ανάληψη της θέσης του Τεχνικού Διευθυντή από τον Γιώργο Αλατζάκη.

Ο Γιώργος Αλατζάκης, μετά από 8 χρόνια στην προεδρεία του συλλόγου, αποφάσισε να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, αλλά με διάθεση για να συμβάλλει στην πορεία του ΑΣΠ Κόρινθος από διαφορετικό πόστο. «Η οικογένεια του συλλόγου τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του, όπως και την απερχόμενη αντιπρόεδρο Μαρία Βικτωράτου Αμφότεροι είμαστε σίγουροι ότι θα είναι αρωγοί» αναφέρει ανακοίνωση της νέας διοίκησης της ομάδας βόλεϊ. Ευχαριστεί ακόμα και το υπόλοιπο πρώην πλέον Δ.Σ. για τα όσα πρόσφερε τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο