Επιχειρείν

Η Ευαγγελία Κελαθανασίου πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου στην …μετά Γεώργαρη εποχή

Η κυριαρχία των γυναικών στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, επιβεβαιώθηκε με την ανάδειξη της Ευαγγελίας Κελαθανασίου στην θέση της προέδρου, ενώ η αποχώρηση του απελθόντα προέδρου Γιάννη Ντόχα, έδωσε μία ακόμα θέση σε γυναίκα, καθώς αντικαταστάθηκε από την πρώτη επιλαχούσα Μαρία – Αικατερίνη Πετρίδη.

Κατά την συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. που προέκυψε από τις εκλογές της Πέμπτης, 7 Δεκεμβρίου, δύο γυναίκες ψηφίστηκαν και στις θέσεις των αντιπροέδρων (Νατάσσα Νοβάκοβιτς και Νεκταρία Καρατζη), όπως και στην θέση της γραμματέως (Βασιλική Δάφνη). Στη σύνθεση του νέου Δ.Σ. ταμίας ψηφίστηκε ο Πήτερ Σπύρου και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο Βασίλης Λάγιος, ενώ απλά μέλη του Δ.Σ. είναι οι Βαγγέλης Μπούφης, Χρυσούλα Πέτρου και Μαρία – Αικατερίνη Πετρίδη.

Περήφανος φεύγει ο Β. Γεώργαρης

«Αποχωρώ από την προεδρεία του συλλόγου γεμάτος. Περήφανος για την εμπιστοσύνη των εμπόρων της πόλης μου που μου απένειμαν τον άτυπο τίτλο του μακροβιότερου προέδρου στον σύλλογο» ανέφερε με ανάρτησή του του ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, Βασίλης Γεώργαρης, μιλώντας για μια σημαντική παρακαταθήκη που αφήνει και για άξιους συνεχιστές στο τιμόνι και την διοίκηση του Συλλόγου. Ο κ. Γεώργαρης μάλιστα έκανε και τον απολογισμό της μακράς θητείας του, ως μακροβιότερου προέδρου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο