KR Sports

Η γιορτή του «Αργοναύτη» είχε μετάλλια, χαμόγελα, χειροκρότημα και φυσικά σκάκι

Άλλη μία όμορφη γιορτή, διοργάνωσε η Σκακιστική Ακαδημία Κορίνθου «Αργοναύτης», γεμάτη σκάκι, πολλά μετάλλια και ευτυχισμένα προσωπάκια.

Τα λαμπερά χαμόγελα των μικρών «Αργοναυτών» και το ζεστό χειροκρότημα και τη διάρκεια της γιορτής ήταν ότι χρειαζόταν για να κλείσει αυτή η χρονιά και να δώσει στα μέλη της Ακαδημίας το έναυσμα να ξεκινήσουν με το ίδιο κέφι τον σχεδιασμό της επόμενης. «Νικητές ήταν όλα τα παιδιά που σε δύσκολες συνθήκες βοήθησαν με την συμμετοχή τους να δείξουν την δύναμη του Αργοναύτη» αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ακαδημίας.

Η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και με 50 παιδιά και 25 ταυτόχρονους αγώνες σε τρία τουρνουά δυναμικότητας (Αγωνιστικού, Προ-Αγωνιστικού, Αρχαρίων) προσέφεραν αγώνες υψηλού επιπέδου, αγωνία και αρκετές συγκινήσεις. Ο «Αργοναύτης» υποδέχτηκε στην Κόρινθο τον Ζορζ Σουκαριέ, από το Σκακιστικό τμήμα του Πανελληνίου που συμμετείχε και αυτός (εκτός συναγωνισμού στο τουρνουά.

Νικητές και μετάλλια

Νικητές στους Αρχαρίους ήταν όλα τα παιδιά ηλικίας από 4.5 έως 8 ετών. Ο Παναγιώτης, ο Δημήτρης, ο Κων/νος, η Μαρία, ο Μανώλης, ο Σωτήρης, η Βασιλική, ο Ζάχος η Εύα και η Παναγιώτα. Όλα τα παιδιά κέρδισαν από ένα μετάλλιο, και είναι η παρακαταθήκη του Συλλόγου για το μέλλον.

Οι Νικητές στο Προαγωνιστικο τμήμα ήταν οι Παπανικολάου, Οικονόμου, Σιτές, Παναγόπουλος και Τσοβίλη. Στο Αγωνιστικό τμήμα πρώτευσε ο Λέκκας Αναστάσης, με δεύτερο τον Κων/νο Βορινιώτη,και τρίτους σε ισοβαθμία τους Π. Αναγωστόπουλο και Σ. Αλεπουδέα.

Μετάλλια δόθηκαν για όλα τα εσωτερικά διαδικτυακά τουρνουά του συλλόγου και ελπίζουμε ότι κάθε παιδί κέρδισε τουλάχιστον από ένα μετάλλιο κατάταξης από τα σχεδόν 110 μετάλλια που δόθηκαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκφράζει η Ακαδημία του «Αργοναύτη» στους προπονητές δασκάλους των παιδιών. «Ο Κ. Γεωργίου, ο Κ. Κυμιωνής και η Ε. Δάλλη συνέβαλαν τα μέγιστα στην εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου καθ’ όλη την φετινή χρονιά, διοργάνωσαν με επιτυχία αναρίθμητα εσωτερικά και διασυλλογικά τουρνουά και οργάνωσαν και διηύθυναν τρία ταυτόχρονα τουρνουά με συμμετοχή 50 παιδιών ηλικίας από 4.5 έως 14 ετών. Τους ευχαριστούμε για το ήθος και την προσπάθεια τους και φυσικά για τις επιτυχίες και το επίπεδο των Αργοναυτών μας» καταλήγει η ανακοίνωση και δίνει ραντεβού τον Σεπτέμβριο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο