Απόψεις

Επιστολή – καταγγελία Δημότη του Δήμου Βέλου – Βόχας

Με επιστολή του προς την εφημερίδα μας, δημότης του Δήμου Βέλου – Βόχας ζητά την διαγραφή από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου, χρέους 36 € που προέκυψε από προσαυξήσεις παλιότερης οφειλής του, ποσού 147 € την οποία εξόφλησε.

Αναφέρει ότι με προτροπή του αρμοδίου αντιδημάρχου Βασίλη Τρωγάδη να μην πληρώσει την οφειλή και την διαβεβαίωση ότι αυτή θα διαγραφόταν από το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς ήταν παλιό χρέος, δεν προχώρησε στην εξόφληση αυτής. Όμως, συνεχίζει η καταγγελία, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα τελικά να πληρώσει το ποσό της οφειλής, το οποίο ωστόσο είχε λάβει προσαυξήσεις 36 €. Αφού πλήρωσε λέει το ποσό της βασικής οφειλής των 147 € τον διαβεβαίωσε ξανά ο αντιδήμαρχος ότι θα κάλυπτε ο ίδιος το υπόλοιπο των 36 € καθώς ο ίδιος τον είχε προτρέψει να μην πληρώσει αφού θα διαγραφόταν το χρέος από το Δημοτικό Συμβούλιο. «Μου έλεγε πως το θέμα θα λήξει προς όφελος του πολίτη» αναφέρει. Ωστόσο, εκφράζει την διαμαρτυρία του και για το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος δεν θέλησε να τον ακούσει, «να ακούσει την αλήθεια» γράφει στην επιστολή του,  «παρά τι επανειλημμένες κλήσεις  που έχω κάνει στο προσωπικό του τηλέφωνο».

Σημ. Το παραπάνω κείμενο προκύπτει μέσα από καταγγελία του πολίτη, στοιχεία του οποίου φυσικά και γνωρίζουμε. Δεν είναι κείμενο ρεπορτάζ και καμία ευθύνη δεν φέρει η εφημερίδα ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ για τα όσα αναφέρει σε αυτήν την επιστολή, ούτε η δημοσιοποίηση του κειμένου προϋποθέτει ότι συμφωνούμε με τους ισχυρισμούς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο