Επιχειρείν

Επιμελητήριο Κορινθίας. Συγκέντρωση φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και τροφίμων για την Ουκρανία

Ο Πρόεδρος Τάκης Λουζιώτης και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας, με αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης απέναντι στην ανθρωπιστική κρίση, προσκαλούν φορείς, σωματεία, συλλόγους, επαγγελματίες και πολίτες να συνδράμουν στην προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και να αποστείλουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τις εμπόλεμες περιοχές της Ουκρανίας, δείχνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη στους συνάνθρωπούς μας.

Ειδικότερα, συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης, όπως γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, όσπρια, αλεύρι, ζυμαρικά. Επίσης, υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό, όπως αντιπυρετικά, φυσιολογικούς ορούς, κολλύρια, γάζες αποστειρωμένες, σπρέι επούλωσης τραυμάτων, αλοιφές για εγκαύματα, συσκευές ορού για ενδοφλέβια έγχυση φαρμάκων, σύριγγές όλων των μεγεθών, αιμοστατικά επιθέματα (επιδέσμους, γάζες, τουρνικέ). Ακόμα, στολές προστασίας ολόσωμες για την προστασία από τον Covid-19, ιατρικές μάσκες και γάντια, απολυμαντικά χεριών και επιφανειών, θερμόμετρα, κουτιά πρώτων βοηθειών.

Τα παραπάνω είδη θα συγκεντρώνονται καθημερινά στο Επιμελητήριο Κορινθίας, (Ερμού 2), στην Κόρινθο (τηλ. επικοινωνίας 27410 24464).

Οικονομική ενίσχυση

Επίσης, έχει ανοίξει ειδικός λογαριασμός για την οικονομική ενίσχυση και την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ουκρανία. Στην Eurobank με δικαιούχο τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, μπορείτε να καταθέτετε χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό IBAN: GR2602602400000300201205013.

Με την αιτιολογία: ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο