Επιχειρείν

Επιμελητήριο Κορινθίας. Πρόσκληση Συμμετοχής στην «Πελοπόννησος EXPO 2022»

Το Επιμελητήριο Κορινθίας θα συμμετάσχει στην «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ» 2022, που θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου στο εργοστάσιο «Φραγκίστα» στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών και προτίθεται να χρηματοδοτήσει μέρος του κόστους συμμετοχής και προβολής των Κορινθιακών επιχειρήσεων.

Η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ», η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Στην έκθεση θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στην Πελοπόννησο αλλά και την υπόλοιπη χώρα στους παρακάτω τομείς:

  • Τρόφιμα – Ποτά – Αγροδιατροφή.
  • Οικιακός & Επαγγελματικός Εξοπλισμός – Δόμηση.
  • Ενέργεια – Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας – Τεχνολογία Περιβάλλοντος.
  • Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική.
  • Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά.
  • Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ.
  • Υπηρεσίες Υποστήριξης ΜΜΕ – Βιοτεχνικές Δραστηριότητες.

Σκοπός είναι να αποκομίσουν οι εκθέτες τα μέγιστα δυνατά επιχειρηματικά οφέλη μέσω νέων εμπορικών συναντήσεων – επαφών και σύναψης νέων εμπορικών συμφωνιών. Επιπρόσθετα, οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις παράλληλες γαστρονομικές εκδηλώσεις της έκθεσης να γνωρίσουν τα παραδοσιακά Πελοποννησιακά προϊόντα και να δοκιμάσουν τη γνήσια Αργολική Κουζίνα.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου (Κορινθίας, Αργολίδας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας), στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, τον Δήμο Ναυπλιέων και βρίσκεται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας καλεί όσες Κορινθιακές επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ», μνα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας τα στοιχεία τους εδώ: https://forms.gle/m9bQvEHPzgWDevZb8

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 27410 24464 (937).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο