Κορινθία

Με Πασχαλινές λαμπάδες και φέτος το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με το μήνυμα «μία λαμπάδα … ένα χαμόγελο» το «Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί αυτό το Πάσχα να στηρίξουμε τις ανάγκες των χιλιάδων παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη, αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και χρειάζονται στην υποστήριξη όλων μας.

Το «Χαμόγελο» μέσω του Κέντρου Υποστήριξης Ευάλωτων Οικογενειών, Παιδιών και Νέων, που λειτουργεί και την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα που το στελεχώνει αναλαμβάνει και καλύπτει εξολοκλήρου και ολιστικά τις ανάγκες κάθε παιδιού και κάθε οικογένειας που δυσκολεύεται. «Με τη δική σας υποστήριξη θα καταφέρουμε όχι μόνο να εξασφαλίσουμε το πιο όμορφο Πάσχα σε χιλιάδες παιδιά, τη λαμπάδα, τα γλυκίσματα και ό,τι άλλο θα του δώσει χαρά, αλλά θα καλύψουμε τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους» αναφέρει το προσκλητήριο που απευθύνει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Θυμίζει πως ο εθελοντικός οργανισμός με την τεράστια κοινωνική δράση, βρίσκεται καθημερινά δίπλα σε κάθε παιδί και οικογένεια, καλύπτοντας τις ιατρικές και εκπαιδευτικές ανάγκες, την ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη, την εργασιακή υποστήριξη των γονέων και πολλά ακόμα που έχουν ανάγκη για να συνεχίσουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια την καθημερινότητά τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο