ΔήμοιΕπιχειρείν

Μεγάλη η ικανοποίηση Νανόπουλου και Γκιώνη για την δωρεά των 50 εκ. ευρώ από τη Motor Oil

Δεν κρύβουν την χαρά τους, αλλά και την ευγνωμοσύνη τους προς τη Motor Oil, οι Δήμαρχοι Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, για την δωρεά ύψους 50 εκ. ευρώ, από το «Βαρδινογιάννειο» Ίδρυμα προς τους δύο Δήμους.

Δωρεά που βάζει μπροστά πλέον ένα χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης έργων τα επόμενα 5 έτη, πολύ σημαντικών και για τους δύο Δήμους. «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια Βαρδινογιάννη, την εταιρία Motor Oil και τα στελέχη με τα οποία συνεργαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα προκειμένου σήμερα να ανακοινώσουμε τη δωρεά η οποία γίνεται στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. Τα έργα υψηλής προτεραιότητας, όπως εξήγησε, αφορούν την υλοποίηση του νέου σύγχρονου αθλητικού κέντρου Κορίνθου, στην Καλλιθέα, απαραίτητο για τους αθλητές και τα σωματεία της πόλης.

που ήδη έχει ανακοινώσει ο Δήμαρχος, υποδομές οι οποίες, τόνισε, «θα συμβάλουν καθοριστικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος της λειψυδρίας που πιθανότατα θα αντιμετωπίσει και ο δήμος Κορινθίων το καλοκαίρι».  Θα χρηματοδοτηθεί τέλος η προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων και η δημιουργία σταθμών φόρτισης, «ένα έργο που εισάγει το δήμο Κορινθίων στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, φιλικότερη σαφώς προς το περιβάλλον, μια κατεύθυνση στην οποίαν βρίσκεται απαρέγκλιτα προσανατολισμένος ο δήμος Κορινθίων και η δημοτική αρχή» όπως επίσης ανέφερε ο κ. Νανόπουλος. Όμως, περιλαμβάνονται και οι μονάδες αφαλάτωσης και επεξεργασίας νερού

Ευχαριστίες και του Γ. Γκιώνη

Τις θερμές μου ευχαριστίες του, προς το «Βαρδινογιάννειο» Ίδρυμα, την Motor Oil, αλλά και τα πρόσωπα αυτής, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Γιάννη Β. Βαρδινογιάννη, τον γενικό Διευθυντή του Διυλιστηρίου Κορίνθου Μιχαήλ – Ματθαίο Στειακάκη και τα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας, Δημήτρη Κανελλόπουλο (γενικό Διευθυντή Διοικητικού) και Δημήτρη Μαρδίκη, (Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού), για την ευγενική και ουσιαστική προσφορά προς τον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων και τους δημότες του, εξέφρασε από την πλευρά του και ο Γιώργος Γκιώνης.

«Όλα αυτά τα χρόνια έχετε αποδείξει ότι στηρίζετε έμπρακτα την περιοχή μας με έργα και δράσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου της τοπικής μας κοινωνίας» κατέληξε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, κάνοντας λόγο για μια ευεργετική προσφορά, «που αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των αρχών που διέπουν τη δράση της εταιρείας σας και είναι άξια να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση».

Η σπουδαία δωρεά

Την πρωτοβουλία που θα χρηματοδοτήσει έργα κοινής ωφέλειας και υποδομής, ανακοίνωσε ο γενικός Διευθυντής του Διυλιστηρίου Μιχαήλ – Ματθαίος Στειακάκης. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενίσχυση της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου των τοπικών κοινωνιών της περιοχής, με έμπρακτο τρόπο, όπως λειτουργεί η Motor Oil από την ίδρυσή της έως σήμερα. «Ζούμε και λειτουργούμε εδώ και μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη και η ευημερία των δημοτών. Συνεχίζουμε έτσι – πιο δομημένα – αυτό που επί 50 χρόνια κάνουμε, να είμαστε δηλαδή πάντα δίπλα στην τοπική κοινωνία» σημείωσε ο κ. Στειακάκης

Όλα τα έργα τελούν υπό την έγκριση του «Βαρδινογιάννειου» Ιδρύματος, θα είναι συμβατά με τους σκοπούς του και θα υπηρετούν την κοινή ωφέλεια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο