Περιφέρεια

Διοικητικά και θέματα πολιτισμού σε σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Παν. Νίκα

Θέματα πολιτισμού απασχόλησαν σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπό τον περιφερειάρχη Παν. Νίκας, με τη συμμετοχή της εντεταλμένης σε θέματα πολιτισμού περιφερειακής συμβούλου Αθηνάς Κόρκα.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν υπηρεσιακά στελέχη και την απασχόλησαν οι κατανομές στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες πιστώσεων για δράσεις και έργα που αφορούν τον πολιτισμό στο σύνολο της Περιφέρειας.

Με γεν. διευθυντές

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας συγκάλεσε επίσης σύσκεψη με τους έξι γενικούς διευθυντές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στην σύσκεψη αποφασίστηκε ότι έως την επόμενη Παρασκευή, θα γίνει η έκδοση δύο εγκυκλίων, με την πρώτη να αφορά την εκχώρηση του δικαιώματος υπογραφής από τον περιφερειάρχη. Όπως διευκρινίστηκε, θα εκχωρηθούν εκ μέρους του περιφερειάρχη σε χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, γενικούς διευθυντές και διευθυντές όσες υπογραφές επιτρέπει η σχετική νομοθεσία να εκχωρηθούν. Η δεύτερη προς έκδοση εγκύκλιος είναι αυτή που εκδίδεται ανά εξάμηνο και αφορά την μετακίνηση προσωπικού εντός των υπηρεσιών, με σκοπό την κάλυψη αναγκών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο