Επιχειρείν

Διακρίσεις «Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης» για τον Όμιλο Πιέτρη και την «Εκλεκτή Σταφίδας Παπαλέκα»

Δύο Κορινθιακές επιχειρήσεις, βραβεύτηκαν με το «Χρυσό Βραβείο Αυθεντική Γεύση Ελλάδος» από τον οργανισμό Greek Taste Beyond Borders GTBB που κυριαρχεί στην προώθηση της ελληνικής γεύσης και γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο.

Στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, σε μία εντυπωσιακή επιχειρηματική τελετή, ο πρόεδρος του «Ομίλου Πιέτρης», Πέτρος Πιέτρης, παρέλαβε το βραβείο, έχοντας κερδίσει μια ακόμα σπουδαία διάκριση και λαμβάνοντας την πιστοποίηση για την Αυθεντική Γεύση. «Οι Pietris Catering και Hellenic Bakery, είναι πλέον επίσημα πρέσβεις της Ελληνικής γαστρονομίας σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα κατατάσσονται στις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες στην εστίαση και την αρτοποιία» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Ομίλου.

Κατά την παραλαβή του «Χρυσού Βραβείου» ο Πέτρος Πιέτρης ευχαρίστησε την Greek Taste Beyond Borders, «για την βράβευση μας ως εταιρεία που προάγει τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις στα προϊόντα και στις δράσεις της». Τόνισε ότι για τον Όμιλο Πιέτρη, «το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση της σταθερής, επί 25 χρόνια επιλογής του, να δουλεύει με Ελληνικά προϊόντα και πρώτες ύλες για να αποτυπώνει τις Ελληνικές και Μεσογειακές γεύσεις. Παράλληλα το βραβείο είναι μία πρόκληση, για το μέλλον».

Κατά την παραλαβή του «Χρυσού Βραβείου» ο Πέτρος Πιέτρης ευχαρίστησε την Greek Taste Beyond Borders, «για την βράβευση μας ως εταιρεία που προάγει τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις στα προϊόντα και στις δράσεις της».

«Οι Ελληνικές γεύσεις και ιδιαίτερα οι παραδοσιακές, αποτελούν, μία πολύ σημαντική επένδυση στον κλάδο της εστίασης αλλά και της παραγωγής. Εκτιμούμε και το πιστεύουμε βαθιά ότι η Ελληνική κουζίνα τα επόμενα χρόνια θα αποτελεί σημείο αναφοράς στην διεθνή γαστρονομία και θα συμπληρώνει με ιδανικό τρόπο, την τουριστική μας βιομηχανία» συνέχισε κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του Ομίλου «Πιέτρης». Συνέχισε τονίζοντας ότι οι επιχειρήσεις Πιέτρης, επενδύουν διαρκώς στην ποιότητα, την αυθεντικότητα και την δυναμική των Ελληνικών προϊόντων, υποσχόμενος ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν με μεγαλύτερη ένταση, στοχεύοντας στο άνοιγμα νέων αγορών έξω από τα σύνορα της χώρας, με όπλο την αυθεντικότητα και την κουζίνα της πατρίδας μας. 

Ο Γιώργος Παπαλέκας παρέλαβε το σημαντικό βραβείο που επιβραβεύει την πορεία της επιχείρησης στην εμπορία της Κορινθιακής σταφίδας και της σουλτανίνας από το 1975

Η εκλεκτή σταφίδα Παπαλέκα

Η εταιρία «Γ. Ι. Παπαλέκας» δραστηριοποιείτε στο εμπόριο μαύρης εκλεκτής Κορινθιακής σταφίδας και σουλτανίνας «Εκλεκτή Κορινθιακής Σταφίδας».

Στον ίδιο χώρο, η εταιρεία του Γιώργου Παπαλέκα, που ασχολείται με την επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία της αποξηραμένης σουλτανίνας και μαύρης Κορινθιακής σταφίδας παρέλαβε επίσης το βραβείο «Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης». Η εταιρία «Γ. Ι. Παπαλέκας» δραστηριοποιείτε στο εμπόριο μαύρης εκλεκτής Κορινθιακής σταφίδας και σουλτανίνας «Εκλεκτή Κορινθιακής Σταφίδας». Ξεκίνησε το 1975, όταν ο Ιωάννης Παπαλέκας, ασχολήθηκε με το εμπόριο, γρήγορα όμως τον κέρδισε η σταφίδα που ήταν και το οικογενειακό εισόδημα και ασχολήθηκε με την εμπορία και τον εφοδιασμό πρώτης ύλης σε μεταποιητικές μονάδες που εξάγουν το προϊόν της μαύρης κορινθιακής σταφίδας. Η βράβευση αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή σίγουρα για την Κορινθιακή επιχείρηση, που προάγει το προϊόν της Κορινθιακής γης και που είναι ταυτισμένο με το όνομα της Κορινθίας και της Κορίνθου.

«Αυθεντική Γεύση Ελλάδος»

Η διαδικασία πιστοποίησης υλοποιήθηκε με το Πρωτότυπο GTBB, το οποίο υιοθετεί μια πολιτική συγκεκριμένου πρωτοκόλλου και μια εκσυγχρονισμένη μέθοδο αξιολόγησης, που πραγματοποιήθηκε από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων GTBB σχετικά με τα πρότυπα ποιότητας και γεύσης υψηλής αξίας.

Η πιστοποίηση έγινε από τον οργανισμό Greek Taste Beyond Borders GTBB που κυριαρχεί στην προώθηση της ελληνικής γεύσης και γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους branding και την πιο αποτελεσματική επιχειρηματική πλατφόρμα δικτύωσης για την Ελλάδα και την παγκόσμια εκπροσώπησή της. Τα διάσημα βραβεία που αναφέρονται ως «top honors» από την GTBB διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και απονέμονται αποκλειστικά σε κορυφαίες ελληνικές μάρκες για τα άριστα ποιοτικά τους πρότυπα και τη συμμόρφωσή τους με τις βασικές αξίες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο