Πολιτική

Δεν λυγίζω. Με το κεφάλι ψηλά αν και πικραμένη η Μαριλένα Σούκουλη αποδέχεται την δικαστική απόφαση

«Η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι σεβαστή, όσο και εάν δεν είναι κατανοητή.  Διότι ακόμα και εάν αδυνατώ να αντιληφθώ πως ένα εκλογικό αποτέλεσμα σε μια δημοκρατική διαδικασία δεν κρίνεται αποκλειστικά από την  ετυμηγορία των πολιτών, οφείλω και οφείλουμε να υπακούμε  στις αποφάσεις της δικαιοσύνης ως ασφαλιστική δικλείδα της κοινωνικής μας συνύπαρξης».

Με την δήλωση αυτή η βουλευτής Κορινθίας της Ν.Δ., αν. Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του κόμματος, ετοιμάζεται να παραδώσει την κοινοβουλευτική της έδρα στον Κώστα Κόλλια, ο οποίος μετά από ένα δικαστικό αγώνα δύο ετών, κατάφερε να κερδίσει την τρίτη έδρα στην Κορινθία και να ορκιστεί βουλευτής και πάλι, μετά το 2014. Η κ. Σούκουλη, φανερά πικραμένη από την εξέλιξη της δικαστικής «μάχης», απευθύνεται στους χιλιάδες πολίτες της Κορινθίας, «που η επιλογή τους ακυρώθηκε, όπως σημείωσε, εξαιτίας πλημμελούς άσκησης των καθηκόντων 32 δικαστικών Αντιπροσώπων, οι οποίοι αμέλησαν να μονογράψουν τους σταυρούς προτίμησης και μάλιστα αυτό έγινε για όλους τους υποψηφίους όλων των κομμάτων». Απευθύνεται όμως και στις γυναίκες, από ολόκληρη την εκλογική Περιφέρεια της Κορινθίας, «που δεν θα εκπροσωπούνται πλέον στο Ελληνικό Κοινοβούλιο», όπως επίσης παρατηρεί, για να συμπληρώσει πως «η Δημοκρατία μας χρειάζεται συνεχή εγρήγορση  και αγώνα, διότι πάντα θα υπάρχουν κάποιοι ασήμαντοι, που θα προσπαθούν να εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες της για ίδιον όφελος, έστω και εάν στο τέλος το μόνο που αποκομίζουν είναι η χλεύη και η απαξία».

«Δύναμη η αγάπη σας»

«Νιώθω πραγματικά περήφανη που ο Κυριάκος Μητσοτάκης με επέλεξε να τον εκπροσωπήσω στο λίκνο της Δημοκρατίας. Δεν λυγίζω διότι γνωρίζω ότι ούτε και εσείς λυγίζετε»

«Κάθε θυσία για τον Άνθρωπο και την Δημοκρατία αξίζει τον κόπο» συνεχίζει στην δήλωσή της η βουλευτής Κορινθίας και απευθυνόμενη επίσης στο εκλογικό σώμα της Κορινθίας ξεκαθαρίζει: «Θα ήθελα όμως να ξέρετε ότι προσωπικά δεν τους φοβήθηκα ποτέ, διότι αντλώ δύναμη από την αγάπη σας και αυτή δεν μπορούν να την αγγίξουν, ότι και να πράξουν, διότι βασίζεται στην αλήθεια και στην ηθική. Είμαι εδώ όρθια και μπορώ να κοιτάζω όλους τους πολίτες της Κορινθίας υπερήφανα στα μάτια, διότι στον χρόνο που τους εκπροσώπησα στην Ελληνική Βουλή, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, εργαστήκαμε σκληρά και με μεθοδικότητα για να προσφέρουμε ανιδιοτελώς στο σπίτι μας, στην Κορινθία μας, στην Ελλάδα μας».

Καταλήγοντας, η Μαριλένα Σούκουλη επιχειρεί έναν μικρό απολογισμό της διετούς θητείας της στο Κοινοβούλιο. «Σε 2 χρόνια προλάβαμε να κάνουμε πολλά, αλλά κυρίως να επιδείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό στην ευθύνη εκπροσώπησης όλων των Κορινθίων. Όπως τους αξίζει. Με πάθος, δυναμισμό και τεκμηρίωση» σημειώνει.

Έχοντας από την πρώτη στιγμή στηρίξει την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και απολαμβάνοντας της εκτίμησης του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού, η κ. Σούκουλη του εκφράζει τις ευχαριστίες της «από καρδιάς για την έμπρακτη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Νιώθω πραγματικά περήφανη που με επέλεξε να τον εκπροσωπήσω στο λίκνο της Δημοκρατίας».

«Δεν λυγίζω διότι γνωρίζω ότι ούτε και εσείς λυγίζετε. Είμαστε πλέον πολλοί και θα συνεχίσουμε μαζί, ακόμα πιο δυνατά, με αταλάντευτη πίστη ότι στο τέλος το φως πάντα θα νικάει το σκοτάδι. Το Μέλλον είναι εδώ» καταλήγει η δήλωση της κ. Σούκουλη, απευθυνόμενη επίσης στο εκλογικό σώμα της Κορινθίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο