Περιφέρεια

Ως αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας σε πίτες και άλλες εκδηλώσεις ο Χάρης Βυτινιώτης

Σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Κορινθία, συμμετείχε για πρώτη φορά ως αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας ο Χάρης Βυτινιώτης, μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Έτσι λοιπόν, είχε την ευκαιρία να παραβρεθεί και να ανταλλάξει χαιρετισμούς και ευχές σε εκδηλώσεις πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπως του Συνδέσμου Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Κορινθίας, που πραγματοποιήθηκε στο Βραχάτι, αλλά και στην εκδήλωση του Χορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου Άσσου «Η ΡΕΑ». Ο κ. Βυτινιώτης συμμετείχε στην ειδική και επιστημονική παρουσίαση στο «Καλογεροπούλειο» Ίδρυμα, όπως και στην εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου Κορινθίας, που πραγματοποιήθηκε στο Κιάτο και στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρηνών. Τέλος, παραβρέθηκε επίσης και στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων στον Άσσο και ο Σύλλογος Ομάδα Εθελοντών Ραδιοερασιτεχνών Πελοποννήσου στην Κόρινθο.

Με διάθεση συνεργασίας

«Οι προσπάθειες μας είναι κοινές και η Κορινθία γίνεται πιο δυνατή» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Χάρης Βυτινιώτης, κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ως αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας. «Οι επιτυχίες, συνέχισε, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας και συλλογικών προσπαθειών και στόχος είναι να συνεχιστεί η εξέλιξη που έχει επιτευχθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και να αξιοποιηθεί κάθε συνεισφορά». Απευθυνόμενος στην προκάτοχό του Αθηνά Κόρκα, τόνισε την συνεχιζόμενη αγαστή συνεργασία που υπάρχει, την ευχαρίστησε και επισήμανε πως από κοινού θα συνεχίσουν να προσφέρουν «με το ίδιο πνεύμα ανιδιοτελούς προσφοράς για την Κορινθία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο