Δήμοι

Γιώργος Γκιώνης. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να φθάσει άμεσα ο Προαστιακός στο Λουτράκι

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ Χρήστο Παληό, με αντικείμενο την πορεία των έργων που θα φέρουν τον Προαστιακό Σιδηροδρόμο στο Λουτράκι.

Ο κ. Παληός διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι, ύστερα από συνεχόμενες συναντήσεις του με παράγοντες της κυβέρνησης, έχει δρομολογηθεί η επίλυση των ζητημάτων που έχουν προκύψει προκειμένου το μεγάλο και ωφέλιμο για την τοπική κοινωνία έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης του Λουτρακίου, να ολοκληρωθεί άμεσα. Ο κ. Γκιώνης από την πλευρά του, αφού ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ για τις ενέργειες και τις αλλεπάλληλες συναντήσει,ς που έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος προσωπικά με ιθύνοντες της κυβέρνησης, σχετικά με το θέμα, τον ευχαρίστησε θερμά για την ουσιαστική παρέμβασή του στην ολοκλήρωση του έργου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «ενός έργου αναπτυξιακού χαρακτήρα που αναβαθμίζει οικονομικά και τουριστικά τον Δήμο μας και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών».

«Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο Προαστιακός στο Λουτράκι και για τον λόγο αυτό βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με αρμόδιους Υπουργούς, τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους ιθύνοντες του ΕΡΓΟΣΕ, του ΟΣΕ και του Πράσινου Ταμείου, προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί άμεσα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Γκιώνης. «Με την υλοποίηση και την πλήρη λειτουργία του έργου, κατέληξε, πετυχαίνουμε τη βελτίωση της προσπελασιμότητας, την τόνωση της τοπικής οικονομίας και την ανάπτυξη του Δήμου μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο