Κορινθία

Σημαντική διπλή διάκριση για μαθητή του 1ου Γενικού Λυκείου Κιάτου

Το 1ο Γενικό Λύκειο Κιάτου, συνεχίζοντας την παράδοση του, συμμετέχει και φέτος στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικών Επιστημών.

Η  συμμετοχή έφερε μάλιστα ιδιαίτερες διακρίσεις, τόσο στο 35ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας, όσο και στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής, «Αριστοτέλης» 2022. Συγκεκριμένα, ο μαθητής της Γ’ Τάξης του παραπάνω Λυκείου Κωνσταντίνος  Χριστοδούλου, προκρίθηκε στη 2η φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Χημείας,  όπου και κατέκτησε την 14η θέση.  Ο ίδιος μαθητής τώρα, συμμετέχοντας και στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» 2022, κατέκτησε την 8η θέση, διασφαλίζοντας την συμμετοχή του στη 2η φάση, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 18 Ιουνίου, μαζί με ακόμα 39 μαθητές από κυρίως δημόσια σχολεία όλης της χώρας.

«Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι που μετά από 2 χρόνια πανδημίας και κοινωνικής απομόνωσης  ένας μαθητής μας φέρνει στις πρώτες θέσεις το σχολείο μας, αναδεικνύοντας για άλλη μία φορά το έργο του δημόσιου σχολείου τη σημερινή εποχή» αναφέρει σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο Διευθυντής του Λυκείου Κ. Ζαφειρόπουλος και ο Σύλλογος Διδασκόντων στο ίδιο σχολείο. Συγχαίρουν δεν τον Κωνσταντίνο Χριστοδούλου, καθώς και την οικογένεια του και του εύχονται καλή επιτυχία στη 2η φάση του Διαγωνισμού Φυσικής «Αριστοτέλης» 2022.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο