KR Sports

Για ένα τριήμερο όλη η Κόρινθος έπαιξε μπάσκετ στο κέντρο της πόλης

Με απονομές σε διακριθέντες και συμμετέχοντες, αφού η συμμετοχή θα πρέπει να επιβραβεύεται, όπως και η διάκριση, αλλά και με βραβεύσεις σε όλους όσους στήριξαν την διοργάνωση του 1ου 3on3 Flash Open Κόρινθος 2021, που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Κορίνθου, (περιβολάκια), ολοκληρώθηκε αυτό το τουρνουά μπάσκετ.

Για 3 ημέρες η πόλη έπαιξε μπάσκετ, καθώς μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν, διακρίθηκαν, κυρίως όμως διασκέδασαν. Ήταν μια ιδέα του ΚΑΟ Κορίνθου, που υλοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, του ΚΕΠΑΠ που συνδιοργάνωσε και βεβαίως των χορηγών.

«Κυρίως όμως, όσων συμμετείχαν, όσων έπαιξαν, όσων παρακολούθησαν, όσων με ηχηρή φωνή δήλωσαν παρών σε όλα εκείνα που δίνουν ζωή στην πόλη, διέξοδο στους νέους μας, παιδεία αλλά και άμιλλα» αναφέρει ανακοίνωση του ΚΑΟΚ. «Η πλατεία γέμισε με χαρά» διαπίστωσε ο Δήμαρχος και δεσμεύτηκα για ανάλογες πρωτοβουλίες σύντομα. Στην συνέχεια, τιμήθηκαν για την βοήθεια και στήριξη τους στον ΚΑΟΚ:

  • Ο Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος, από την Πρόεδρο του ΚΑΟΚ Ευαγγελία Παπαιωάννου και τον αθλητή Νίκο Λιακόπουλο.
  • Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και χορηγός του ΚΑΟΚ και της εκδήλωσης Παναγιώτης Πιτσάκης, επίσης από την Πρόεδρο Ευαγγελία Παπαιωάννου και τον αθλητή Γιάννη Καπώνη.
  • Ως χορηγός η Υδρόγειος Ασφαλιστική, από τον Αντιπρόεδρο και Γενικό Αρχηγό της Ομάδας Σταύρος Δανιήλ και τον αθλητή Δημήτρη Μακρή.
  • Ο επιχειρηματίας και Δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Ταγαράς, από τον Αντιπρόεδρο της ΕΣΚΑΚ και μέλος της Διοίκησης του ΚΑΟΚ Ανδρέα Καζαντζή και τον Αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ Γιώργο Μαγκλάρα.
  • Ο επιχειρηματίας Ηλίας Σταματόπουλος, από τον πρώην πρόεδρο και μέλος της Διοίκησης του ΚΑΟΚ Βαγγέλη Μπούφη.
  • Πολύτιμη η στήριξη στην γραμματεία και στην υποστήριξη της διοργάνωσης του Εφορου της ομάδας Φώτη Τζαναβάρα, του Φροντιστή Αντώνη Σιδέρη και του Γάννη Ταμπούκου από τον Δήμο Κορινθίων.

«Ως Διοίκηση, και ετοιμάζοντας τη νέα αγωνιστική σαιζόν αλλά και τις Ακαδημίες, δεσμευόμαστε πως αυτή η διοργάνωση ήταν μόνο η αρχή. Άλλωστε αποδείχτηκε πως είμαστε πολλοί όλοι όσοι επιθυμούμε τέτοιες δράσεις και εκδηλώσεις για τα παιδιά μας και την πόλη μας» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΑΟΚ.

#pgpartners

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο