KR Tempo

Βραδιά λογοτεχνίας με Διμηνιώτες δημιουργούς το βράδυ του Σαββάτου

Μια όμορφη βραδιά λογοτεχνίας, την οποία αφιερώνουν στον ερασιτέχνη ηθοποιό και λάτρη του θεάτρου και του Διμηνιού, διοργανώνει το βράδυ του Σαββάτου, 10 Ιουλίου, ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διμηνιού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και θα ξεκινήσει στις 9:15 μ.μ. Τον συντονισμό θα κάνει η γραμματέας του Συλλόγου Νίκη Τσελέντη – Σπυροπούλου, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο αρχιμουσικός Ανδρέας Χασάπης. Θα ξεκινήσει με τον χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου, Γιώργου Σώκου και θα ακολουθήσει η βράβευση δύο γυναικών.

Για το νομικό, συγγραφέα και ηθοποιό Ηλία Λέκκα θα μιλήσει ο Κώστας Βασιλείου και θα ακολουθήσει η ομιλία του φιλόλογου Βυζαντινολόγου Δρ. Γιώργου Γιακουμή, με θέμα: «Ποίηση, ο ρόλος της στη ζωή μας». Την απαγγελία ποιημάτων από το έργο θα ακούσουμε από τους Γιάννη και Κώστα Σώκο, ενώ μελοποιημένη ποίηση θα διαβάσει ο Απόστολος Σώκος. Ποιήματα θα απαγγείλουν ακόμα οι ίδιοι οι δημιουργοί, ο Δάσκαλος της θεατρικής αγωγής Παν. Σαλωνίκτης, καθώς επίσης μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο