Δήμοι

Βραβεύει τα σχολεία ο Δήμος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων στο πλαίσιο των δράσεων ανακύκλωσης

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων διοργανώνει γιορτή ανακύκλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, 24 Μαΐου, από τις 6.00 το απόγευμα μέχρι τις 8.00 το βράδυ, στο κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λουτρακίου, όπου θα γίνει και η βράβευση του Σχολικού Μαραθωνίου Ανακύκλωσης.

Για 5η συνεχή χρονιά, οι μαθήτριες και οι μαθητές των σχολείων του Δήμου, συνέλεξαν πόντους από τη διαλογή στην πηγή για ανακύκλωση 5 ρευμάτων υλικών (χαρτί, καπάκια, μπαταρίες, τηγανέλαιο και ρούχα). Παράλληλα, μαθητές και μαθήτριες από τα γυμνάσια του Δήμου έλαβαν μέρος στην εικαστική δράση με θέμα: «Φαγητό στο πιάτο μας ή στον κάδο μας;», δημιουργώντας μικρού μήκους ταινίες (βίντεο).

Η εκδήλωση βράβευσης των σχολείων διοργανώνεται στο πλαίσιο του 5ου Σχολικού Μαραθωνίου Ανακύκλωσης «Πάμε ανακύκλωση 2022 -2023», της δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης Followgreen του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα επιβραβευθούν με βεβαιώσεις  συμμετοχής, ενώ τα πρώτα σχολεία θα λάβουν βραβεία και δώρα για τις σχολικές τους μονάδες.

«Σας περιμένουμε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου για να γνωρίσετε τον κόσμο της ανακύκλωσης και να συμμετέχετε σε βιωματικές περιβαλλοντικές δράσεις Followgreen» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο