Περιφέρεια

Από την γέφυρα του Ισθμού στο Λουτράκι ο περιφερειάρχης Παν. Νίκας

Αυτοψία στις εργασίες που υλοποιούνται με γοργούς, όπως ο ίδιος παρατήρησε, ρυθμούς από την Περιφέρεια στην περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παν. Νίκας.

Ταυτόχρονα, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης της Περιφέρειας, το οποίο λειτουργεί στην περιοχή του Ισθμού και όπως σημείωσε, σύντομα θα αναβαθμιστούν οι υποδομές του. Την ερχόμενη Τρίτη, ο Περιφερειάρχης ανέφερε πως θα βρεθεί και πάλι στο ίδιο σημείο, μαζί με τεχνικούς και άλλους παράγοντες της Περιφέρειας.

«Υλοποιούμε ουσιαστικές παρεμβάσεις στην περιοχή του Ισθμού, έτσι ώστε η είσοδος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου να είναι αυτή που αρμόζει» σημείωσε ο κ. Νίκας. Εξέφρασε δε τις ευχαριστίες του, τόσο προς το προσωπικό που στελεχώνει το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης, όσο και αυτό που φροντίζει για την εξαιρετική όπως διαπίστωσε, κατάσταση των χώρων υγιεινής που έχει κατασκευάσει εκεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κ. Νίκας, βρέθηκε επίσης στο Λουτράκι, το οποίο τίμησε και γιόρτασε το γενέσιο της Παναγίας, με επίκεντρο το ναό της Παναγίας Γιάτρισσα, συνοδευόμενος από την αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αθηνά Κόρκα.

Το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης στην περιοχή του Ισθμού

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο