Επιχειρείν

Περισσότερες από 45 επιχειρήσεις της Κορινθίας στην ΔΕΘ με το Επιμελητήριο

Στο περίπτερο που παραχώρησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), το Επιμελητηρίου Κορινθίας φιλοξενεί περισσότερες από 45 επιχειρήσεις του νομού μας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους.

Στόχος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και του προέδρου Παναγιώτη Πιτσάκη, είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του και φυσικά, η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της τοπικής παραγωγής και η δυνατότητα νέων συνεργασιών. Στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, ο Παν. Πιτσάκης υποδέχτηκε τους προέδρους των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, καθώς επίσης και πολλούς επίσημους και ανώνυμους πολίτες που θέλησαν να ενημερωθούν για τις επιχειρήσεις του τόπου μας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Μεταξύ άλλων, από το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας πέρασαν ο Κορίνθιος Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, o Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς και αντιπροσωπείες Επιμελητηρίων της χώρας, εκπρόσωποι φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος επισκεπτών.

Υπό το βλέμμα του Παν. Πιτσάκη η ομιλία του Κορίνθιου Υφυπουργού Ανάπτυξης Χρ. Δήμα

Επιτυχημένη εκδήλωση

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργάνωσε και μια πετυχημένη εκδήλωση με θέμα την κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ με την συμμετοχή του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστου Δήμα, της Γενικής Γραμματέας Βιομηχανίας Θέμιδας Ευτυχίδου, του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας Τάσου Γκιολή και του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιου Δουκίδη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παν. Πιτσάκης, ο οποίος και καλωσόρισε τους ομιλητές και όσους παρακολούθησαν τις χρήσιμες ομιλίες, ενώ σημαντική ήταν και η τοποθέτηση του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας Τάκη Λουζιώτη.

Η έκθεση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021.

#pgpartners

#ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

#ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο