Κορινθία

Ανθρωπιστικό υλικό για την ανακούφιση των πληγέντων σε Τουρκία και Συρία ετοιμάζει η Μητρόπολη Κορίνθου

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, επισκέφθηκε την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», προκειμένου να επιθεωρήσει ο ενημερωθεί για την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων, ενδυμάτων και κλινοσκεπασμάτων, που συλλέγονται απ’ όλες τις Ενορίες της Κορινθίας.

Αναμένεται να προωθηθούν στις πληγείσες περιοχές από τον φονικό σεισμό της Τουρκίας και της Συρίας. Ο Μητροπολίτης ενημερώθηκε και συνομίλησε με τον υπεύθυνο της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ», Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύ και εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ικανοποίηση του για την έως σήμερα προσπάθεια συγκέντρωσης καινούργιων κλινοσκεπασμάτων, εμφιαλωμένων νερών και τροφίμων μακράς διάρκειας για την ανακούφιση των κατοίκων των πληγεισών περιοχών και ιδιαιτέρως των μικρών παιδιών, καθώς και για την ανταπόκριση των πολιτών στην δισκοφορία που προηγήθηκε εις τους ναούς και τις μονές.

Ο π. Αρκάδιος ενημέρωσε τον Μητροπολίτης ότι αναμένονται κι άλλες προσφορές έως το τέλος της εβδομάδος, οι οποίες θα αυξήσουν ικανοποιητικά τις ποσότητες του υλικού που συγκεντρώνεται, ώστε να αποσταλούν και αυτές στις πληγείσες περιοχές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο