Επιχειρείν

Ένταξη του Επιμελητήριου Κορινθίας στο ευρωπαϊκό έργο «EC Programme LIFE»

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση o Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Τάκης Λουζιώτης, ανακοίνωσε την ένταξη του  Επιμελητήριου στο χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση πρόγραμμα, με τίτλο: «EC Programme LIFE (topic LIFE-2021-CET-AUDITS)».

Ο κύριος στόχος του έργου «AUDIT-TO-MEASURE» είναι να υποστηρίξει εταιρείες στον τομέα της κατασκευής  μηχανισμών και μηχανημάτων  προς την κλιματική ουδετερότητα μέσω της επιτάχυνσης της απορρόφησης των μέτρων ενεργειακής απόδοσης. Ο Συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 1.959.494 ευρώ.

Η ένταξη του Επιμελητήριου Κορινθίας, ως εταίρος, έργο έγινε την πλέον κατάλληλη στιγμή που ολόκληρος ο επιχειρηματικός κόσμος βρίσκεται στη δίνη μιας παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης με τεράστιες αυξήσεις και κόστη, και με μελλοντικές τάσεις ακόμα πιο δυσοίωνες. Ο κ. Λουζιώτης στις σχετικές δηλώσεις του αναφέρει ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας θα στέκεται πάντα αρωγός στην στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και με αυτό το πρόγραμμα θα μπορέσει να συμβάλλει στην προσπάθεια για βελτίωση της ενεργειακής και συγχρόνως οικονομικής κατάστασης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο