Κορινθία

Άσκηση «Μεγάλης Κλίμακας» στις σήραγγες της κακιάς σκάλας αύριο βράδυ από την «Ολυμπία Οδό»

Άσκηση «Μεγάλης Κλίμακας» θα πραγματοποιηθεί στο σύμπλεγμα των σηράγγων της κακιάς σκάλας, και συγκεκριμένα στη σήραγγα «Αίθρα», τη βράδυ της Τρίτης, 15 Νοεμβρίου προς τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων σε αυτή και των διερχόμενων οδηγών, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή σε δύο φάσεις. Συγκεκριμένα, από τις 7:00 μ.μ. έως τις 11:00 το βράδυ της Τρίτης, 15 Νοεμβρίου θα υπάρξει σταδιακός αποκλεισμός των δύο δεξιών λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς και των δύο αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα. Σε αυτό το διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε κατεύθυνση.

Από τις 11:00 το βράδυ της Τρίτης, 15 Νοεμβρίου έως τις 6:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα πραγματοποιηθεί πλήρης αποκλεισμός του κλάδου προς Κόρινθο, με παράλληλη αμφιδρόμηση του κλάδου προς Αθήνα. Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία προς Κόρινθο θα εξυπηρετείται από μία λωρίδα (την αριστερή) του αντίθετου ρεύματος, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα περιοριστεί στη δεξιά λωρίδα ενώ η μεσαία λωρίδα θα μείνει αποκλεισμένη ως ζώνη ασφάλειας μεταξύ των δύο αντίθετων κατευθύνσεων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο