Κορινθία

Διαδικτυακή ημερίδα διαβούλευσης ων προτάσεων της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης για τις περιοχές του Δικτύου Natura 2000

Την προσεχή Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή διαβούλευση παρουσίασης και ενημέρωσης, στο πλαίσιο του έργου εκπόνησης Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών (ΕΠΜ) και σχεδίων διαχείρισης για τις περιοχές του δικτύου «Natura 2000».

Η ημερίδα διοργανώνεται από τη NERCO Ν. Χλύκας & Συνεργάτες Α.Ε.Μ., ανάδοχο της Μελέτης, ενώ στην ομάδα έργου συμμετέχουν επίσης το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός Δήμητρα, το Ινστιτούτο Σπηλαιολογικών Ερευνών Ελλάδας και άλλοι Eιδικοί Επιστήμονες. Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών, αναφορικά με τα αποτελέσματα της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης και του Σχεδίου Διαχείρισης για τις περιοχές του Δικτύου, των Περιφερειακών Ενοτήτων Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και μέρους της Λακωνίας, καθώς και η καταγραφή των απόψεων και σχολίων  επί των σχετικών προτάσεων της Μελέτης.

Το έργο εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη  δημιουργία ενός Εθνικού Συστήματος Προστατευόμενων Περιοχών. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε διαδικτυακή μορφή και θα είναι ανοιχτή στο κοινό μέσω της ζωντανής της αναμετάδοσης από το Facebook και το YouTube. Σχόλια μπορούν να υποβληθούν απευθείας στην ιστοσελίδα δημόσιας διαβούλευσης του έργου «Εκπόνηση ΕΠΜ και ΣΔ για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας» (ΕΠΜ 10β).

Συνδεθείτε ΕΔΩ.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη Μελέτη είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της αναδόχου εταιρείας.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση της ημερίδας μπορείτε να επικοινωνήσετε: Ομάδα Σύμπραξις – (+30) 210 7248644| | diavoulefsi@sympraxis.eu

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο