Κορινθία

Άλλα 68 σήμερα κρούσματα στην Κορινθία. Οι επιτυχόντες νοσηλευτές, βοηθοί και τεχνολόγοι

Στα 68 εκτινάχθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα Τρίτη, 27 Ιουλίου στην Κορινθία, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα ημέρα ότι μέσα στο καλοκαίρι δεν θα βρούμε ησυχία.

Δύσκολη είναι η κατάσταση και στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι νοσηλευόμενοι διαρκώς αυξάνουν, καθώς την Δευτέρα είχαμε 20 ανθρώπους στην πτέρυγα covid 19. Από τα 260 rapid test, που έγιναν την Δευτέρα στην Κόρινθο, από τα συνεργεία του ΕΟΔΥ που βρίσκονται μόνιμα τους τελευταίους μήνες στο κτήριο του Δημοτικού Θεάτρου (Δαμασκηνού), τα 12 διαπιστώθηκαν θετικά (4 άνδρες και 8 γυναίκες), ενώ η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι τα 24 έτη.

Το σύνολο της Πελοποννήσου είχαμε σήμερα 151 κρούσματα κορωνοϊόυ, που ανεβάζουν τον αριθμό των περιστατικών στις 13.299 από την αρχή της πανδημίας. Με 22 κρούσματα η γειτονική Αργολίδα εξακολουθεί να καταγράφει πολλά περιστατικά και να παραμένει μαζί μας στο «κόκκινο» του χάρτη της Πελοποννήσου, καθώς η Μεσσηνία (42 σήμερα τα κρούσματα) και η Αρκαδία (άλλα 15), με «παραφωνία» την Λακωνία (4 σήμερα). Ωστόσο, ο μέσος όρος της Κορινθίας πέφτει στην εβδομαδιαία εικόνα, στο 39,86 παραμένοντας ωστόσο ιδιαίτερα υψηλός και πολύ πάνω από πολλές άλλους νομούς της ελληνικής περιφέρειας.

Προσλήψεις υγειονομικών στην Κορινθία

Στο μεταξύ, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τους επιτυχόντες της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος νοσηλευτές, βοηθούς ιατρικών εργαστηρίων, τεχνολόγων, επισκεπτών υγείας και άλλων βοηθών. Όσον αφορά την Π.Ε. Κορινθίας, στους επιτυχόντες περιλαμβάνονται έξι νοσηλευτές, δύο παρασκευαστές, τέσσερις βοηθοί και πέντε τεχνολόγοι, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο