KR Sports

Την Κυριακή από τους Καταρράκτες Λουτρακίου το «LOUTRAKI RUN 2022»

Ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, διοργανώνουν και φέτος τον αγώνα δρόμου, εκτός σταδίου, «LOUTRAKI RUN 2022».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή, 13 Μαρτίου στο Λουτράκι και περιλαμβάνουν αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων, και αγώνες δρόμου τριών και ενός χιλιομέτρου. Η εκκίνηση και ο τερματισμός των 10 χιλιομέτρων θα γίνει από την περιοχή «καταρράκτες», μπροστά από τις ιαματικές πηγές Λουτρακίου, στις 9:30 το πρωί. Οι αθλητές θα κινηθούν στην διαδρομή: Καταρράκτες – Ελ. Βενιζέλου – Μελίνας Μερκούρη – Ποσειδώνος – Παπανικολάου – Σχολής Μηχανικού – Λεωφόρος Αθηνών – Ελ. Βενιζέλου – Καταρράκτες. Η αγωνιστική διαδρομή έχει πιστοποίηση από την IAAF – AIMS ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (10χιλ).

Στον αγώνα επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών ηλικίας από 15 ετών και άνω, εγγεγραμμένων ή μη σε σωματεία του ΣΕΓΑΣ. Θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

info

Δρόμος 10 χιλ. Ώρα εκκίνησης: 9:30 π.μ. με αφετηρία από τους Καταρράκτες, όπως αναφέρουμε παραπάνω.

Δρόμος 3 χιλ. Ώρα εκκίνησης: 11:00 π.μ. με αφετηρία επίσης από τους Καταρράκτες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες από 10 ετών και άνω, οι οποίοι θα τρέξουν με ευθύνη τους και θα πρέπει να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις. Η δήλωση συμμετοχής για παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, κατά την ηλεκτρονική υποβολή.

Δρόμος 1 χιλ. Ώρα εκκίνησης 11:30 π.μ. με αφετηρία και αυτής της διαδρομής από τους Καταρράκτες . Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θα τρέξουν με ευθύνη τους ως προς την ιατρική τους κατάσταση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο