KR Tempo

Loutraki Animation Festival. Μια εντυπωσιακή βραδιά κινηματογράφου στο

Το SFN Loutraki Animation Festival πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι, στον θερινό κινηματογράφο “Γαλαξίας”, με την προσέλευση του κόσμου να είναι ιδιαίτερα μεγάλη και τους λάτρεις του animation να γεμίζουν τον χώρο για να απολαύσουν μια σειρά από εξαιρετικές ταινίες.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, προβλήθηκαν συνολικά 31 ταινίες animation από διάφορους δημιουργούς, προσφέροντας στο κοινό μια πλούσια και ποικιλόμορφη εμπειρία. Μετά το πέρας των προβολών, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν για την αγαπημένη τους ταινία. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανέδειξαν νικήτρια την ταινία Exode, των σκηνοθετών Louis Lion, Yohan Deresme, Thibault Janssens, Max Doebeli, Parichay Sidana και Nasia Chan. Η ταινία κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την εξαιρετική της ποιότητα και την μοναδική της αφήγηση.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η ταινία Strokes των David Colin και William Crump, η οποία επίσης απέσπασε θετικά σχόλια για την πρωτοτυπία και την καλλιτεχνική της αξία.

Την τρίτη θέση μοιράστηκαν δύο ταινίες: Latences του Audric Escales και Au Revoir Mon Monde των Estelle Bonnardel, Florian Maurice, Quentin Devred, Baptiste Duchamps, Maxime Foltzer και Astrid Novais. Οι δύο αυτές ταινίες ξεχώρισαν για την δημιουργικότητά τους και την ικανότητά τους να συγκινήσουν το κοινό. Το SFN Loutraki Animation Festival κατάφερε για άλλη μια φορά να αναδείξει το ταλέντο και την δημιουργικότητα των νέων δημιουργών animation, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη τέχνη και έμπνευση. Ανυπομονούμε για την επόμενη χρονιά και τις νέες ταινίες που θα προβληθούν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο