Επιχειρείν

Μία ακόμα θητεία πρόεδρος του ΤΕΕ Πελοποννήσου η Χαρίκλεια Τσιώλη

Με την ψήφο των συναδέλφων της μηχανικών, η Χαρίκλεια Τσιώλη, πολιτικός μηχανικός, εκλέχτηκε για μία ακόμα θητεία στην θέση της προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου, διαβεβαιώνοντας πως θα συνεχίσει «και στη νέα αυτή θητεία, με διάθεση, συνέπεια, σοβαρότητα και σεβασμό να μαχόμαστε και να υπηρετούμε το συμφέρον του κλάδου και του τόπου μας».

Μία ακόμα γυναίκα, η Αναστασία Κυριακοπούλου, επίσης πολιτικός μηχανικός, εκλέχτηκε στην θέση της αντιπροέδρου, ενώ τη νέα Διοικούσα του ΤΕΕ Πελοποννήσου αποτελούν οι Βασίλης Βερούτης, μηχανολόγος μηχανικός, ως γεν. γραμματέας, ο Λάμπρος Καρούντζος, χημικός μηχανικός, ως ταμίας και μέλη οι Λάμπρος Καρούντζος, (χημικός μηχανικός), Τάσος Κελλάρης, (πολιτικός μηχανικός), Βασιλική Ξηραντοπούλου, (αρχιτέκτονας μηχανικός), Θεόδωρος Παπαδόπουλος, (χημικός μηχανικός), Κώστας Σταυρόπουλος, (αρχιτέκτονας μηχανικός) και Νίκος Χαρτοφύλλης, (πολιτικός μηχανικός).

Για την Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, πρόεδρος εκλέχτηκε ο πολιτικός μηχανικός Βασίλης Κουτραφούρης, αντιπρόεδρος ο αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός Γιάννης Γιαξόγλου και γεν. γραμματέας, ο επίσης αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός Δημήτρης Μπόκολας.

Η Χαρίκλεια Τσιώλη ευχαριστώντας τους συναδέλφους της μηχανικούς της Πελοποννήσου που στις πρόσφατες εκλογές του ΤΕΕ, επανεπιβεβαίωσαν την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στην απελθούσα και επανεκλεγείσα Διοίκηση του ΤΕΕ Πελοποννήσου, διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει, «όπως όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα, με την ίδια δημιουργική ορμή, με τις αναγκαίες προτάσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες με σκοπό τη βελτίωση των όρων άσκησης του επαγγέλματος του Μηχανικού, της αναβάθμισης της επιστημονικής, της επαγγελματικής και κοινωνικής του θέσης καθώς και την περαιτέρω αναβάθμιση του κύρους του ΤΕΕ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο