Απόψεις

Το «Θέατρο σε Φόρμα» πάει στο Άργος με το έργο του Άρθουρ Μίλλερ «Ήταν όλοι τους παιδιά μου»

Μετά από μία ακόμα επιτυχημένη θεατρική παράσταση, στο θέατρο «Παντελής Ζερβός» του Λουτρακίου και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Loutraki Festival, το «Θέατρο σε Φόρμα» συνεχίζει τις παραστάσεις με το έργο του Άρθουρ Μίλλερ «Ήταν όλοι τους παιδιά μου», σε σκηνοθεσία Τάκη Τσαρσιταλίδη.

Επόμενος σταθμός το Άργος και οι Στρατώνες Καποδίστρια, το προσεχές Σάββατο, 3 Αυγούστου και ώρα 9:00 το βράδυ. Έργο βασισμένο σε αληθινή ιστορία αποτελεί μια δυνατή δραματική αφήγηση για την ευθύνη και τις συνέπειες των επιλογών μας. Η Νέμεσις διαδέχεται την ύβρι και έρχεται η κάθαρση. Το φως του ηλιόλουστου κυριακάτικου πρωινού στην Αμερική του 1946 διαλύει τα σκοτάδια της συνομωσίας και αποκαλύπτει το σκάνδαλο και τη συγκάλυψη, επειδή κάποιος μένει πιστός στις αξίες του, πιστός στο χρέος του στο ανθρώπινο σύνολο.

Παίζουν με την σειρά που εμφανίζονται οι ηθοποιοί Σπύρος Μασούρης, Μάκης Αρβανιτάκης, Βλάσσης Ζαφείρης, Βασιλική Μπερτσιά, Κυριακή Δάρα, Κωνσταντίνος Ρίσκας, Όλγα Τσαρσιταλίδη, Άννυ Ευαγγέλου, Στέφανος Παϊζης  και ο μικρός  Βασίλης Κελέσης. Η μουσική είναι επιλογή των Δημήτρη Κελέση και Κώνσταντίνου Ρίσκα, ενώ τα σκηνικά κατασκεύασε ο Xαράλαμπος Χαραλαμπίδης και τα κοστούμια επιμελήθηκε η Έλενα Μολασιώτη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο