Επιχειρείν

Τους «Θησαυρούς της Κορινθιακής Γης» αναδεικνύει και φέτος ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου

Την εκδήλωση «Θησαυροί Κορινθιακής Γης», η οποία θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, 14 Ιουλίου και ώρα 8:15 μ.μ., στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Κορίνθου, διοργανώνει και φέτος, για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και η προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής. Στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με καλεσμένους διακεκριμένους ομιλητές, οι οποίοι θα κληθούν να φωτίσουν την πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Κορινθίας, καθώς και την αδιαμφισβήτητη αξία των τοπικών προϊόντων της περιοχής. Θα ακολουθήσει ένα εξαιρετικό Live Cooking Show, από την καταξιωμένη Chef Ντίνα Νικολάου και τον Chef Γιάννη Μπρατσολιά, από τα Wyndham Poseidon Resort & Ramada Poseidon Resort. Mε την άριστη τεχνική και τη δημιουργική τους φαντασία, θα προσφέρουν μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία, χρησιμοποιώντας φρέσκα, τοπικά προϊόντα και παρουσιάζοντας μοναδικές συνταγές που αναδεικνύουν τις γεύσεις και τα αρώματα της Κορινθιακής Γης.

«Από την κορινθιακή γη στο δικό σου τραπέζι…» είναι το μήνυμα των διοργανωτών, γιατί, όπως τονίζουν, «τα τοπικά προϊόντα είναι τα μικρά διαμάντια της φύσης και της πόλης σου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο