KR Tempo

Στο Δερβένι συναντήθηκαν φιλαρμονικές για το 6ο Φεστιβάλ του Δήμου Ξυλοκάστρου –  Ευωστίνης

Στην κεντρική πλατεία του Δερβενίου πραγματοποιήθηκε το 6ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευωστίνης, με τη συμμετοχή των Φιλαρμονικών Ξυλοκάστρου, Νεμέας, Καλαβρύτων και Δερβενίου.

Η κατάμεστη πλατεία του Δερβενίου πλημμύρισε με ποικίλα μουσικά ακούσματα από τις Φιλαρμονικές, που εκτείνονταν από κλασσικά, hip hop, trap, rock, disco και pop ακούσματα, μέχρι μουσικά θέματα από ξένες ταινίες. Τη μουσική βραδιά παρουσίασε ο Γιώργος Κορδούλης.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου –  Ευρωστίνης και η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου ευχαρίστησαν θερμά τόσο τις φιλοξενούμενες Φιλαρμονικές για τη πολύ όμορφη παρουσία τους, όσο και το πολυπληθές μουσικόφιλο κοινό. Ανανέωσαν δε το μουσικό ραντεβού για τον Ιούλιο του 2025, όπου θα πραγματοποιηθεί το 7ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών του Δήμου, ξανά στο Δερβένι.

Στην εκδήλωση το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Γιάννης Σκέρος, οι Αντιδήμαρχοι Ανδρέας Καραβάς, Χρήστος Κολοκυθάς, Σπύρος Αποστολόπουλος και Αναστάσιος Λόντος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και φυσικά, πλήθος κόσμου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο