KR Tempo

Στο Βέλο με τη Μπέττυ Χαρλαύτη υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου

Μια μαγική βραδιά επιφύλασσε η Αυγουστιάτικη πανσέληνος, για όσους βρέθηκαν στον χώρο της Γεωργικής Σχολής ΑΧΕΠΑ στο Βέλο, εκεί όπου η Μπέττυ Χαρλαύτη, καλεσμένη του Δήμου Βέλου – Βόχας μάγεψε τον κόσμο και πρόσφερε μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Η Μπέττυ Χαρλαύτη, με την εξαιρετική φωνή της και την καλλιτεχνική της ευαισθησία, ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων Συνθετών όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Θάνος Μικρούτσικος κ.ά. τα οποία συνδυάστηκαν ιδανικά με την ατμόσφαιρα της νύχτας. Το κοινό, καθηλωμένο από την ένταση και την ομορφιά της μουσικής, ανταπέδωσε με θερμά χειροκροτήματα. Την βραδιά άνοιξε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Βέλου – Βόχας Ελευθερία Παπαλέκα, η οποία αναφέρθηκε εν συντομία στο βιογραφικό της καλλιτέχνιδας, ενώ τον κόσμο καλωσόρισε ο Δήμαρχος Θανάσης Μανάβης, ο οποίος τόνισε ότι ο δήμος Βέλου – Βόχας βρίσκεται στην αρχή μιας νέας εποχής, λουσμένης στο φως, όπως το φως της πανσελήνου που λούζει απόψε τον χώρο που βρισκόμαστε.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων βρέθηκαν η βουλευτής Κορινθίας Μαριλένα Σούκουλη, η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Αθηνά Κόρκα και ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Πολιτισμού Δημήτρης Μήλιος, ενώ εκεί ήταν και η πρόεδρος της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου Βασιλική Ευστρατιάδου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο