KR Tempo

Στην παραλία Βραχατίου ο Δήμος Βέλου – Βόχας τιμά και φέτος τον Μίκη Θεοδωράκη

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βέλου – Βόχας, διοργανώνεται για ένα ακόμα καλοκαίρι μια μεγάλη συναυλία, για να τιμήσει τον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, με την συμμετοχή της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης».

Η μουσική εκδήλωση που αποτελεί το γεγονός του καλοκαιριού για το Βραχάτι, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Ιουλίου και ώρα 9:00 το βράδυ. Στη συναυλία θα  ακουστούν τραγούδια, μέσα από τα οποία ο ελληνικός λαός έμαθε να εκφράζει τη χαρά και τη λύπη του, την απογοήτευση και το θυμό του αλλά και την εθνική του περηφάνια, την αγάπη του για τη ζωή, τον χορό, τον έρωτα. Η ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», με τους εξαιρετικούς μουσικούς που την αποτελούν και με τις μοναδικές φωνές του Κώστα Μακεδόνα, του Παναγιώτη Πετράκη και της Χρυσηίδας, θα ταξιδέψει το κοινό στον υπέροχο κόσμο της μουσικής του Θεοδωράκη χαρίζοντάς του μια μοναδική παράσταση.

Την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» αποτελούν οι μουσικοί Νίκος Τατασόπουλος, (μπουζούκι), Θεοδωρής Πετρόπουλος, (μπουζούκι), Ευαγγελία Μαυρίδου, (πιάνο), Ξενοφών Συμβουλίδης, (όμποε, φλογέρες, μπαγλαμάς), Νίκος Γκιόλιας, (κιθάρα), Αρτέμης Σαμαράς, (βιόλα), Λευτέρης Γρίβας, (ακορντεόν), Θεόδωρος Κουέλης, (μπάσο), Νίκος Σκομόπουλος, (ντραμς), Στέφανος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης, (κρουστά). Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο