Κορινθία

Παράταση μέχρι 15 Σεπτεμβρίου για την υποβολή αιτήσεων στο μεταπτυχιακό του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου

Λόγω του συνεχιζόμενου ενδιαφέροντος για το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μάνατζμεντ και Τεχνολογίες στην Πολιτιστική Κληρονομιά», το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αποφάσισε να παρατείνει την περίοδο υποβολής αιτήσεων, έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Το αντικείμενο του παραπάνω μεταπτυχιακού λειτουργεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έχει ήδη συγκεντρώσει πολλές αιτήσεις υποψηφίων. «Είναι διεπιστημονικό, πρωτοποριακό και καινοτόμο, το μόνο στην Ελλάδα που διασυνδέει τους τομείς του Μάνατζμεντ, των Τεχνολογιών και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Το πρόγραμμα παρέχει στιβαρό θεωρητικό υπόβαθρο και πρακτικά εργαλεία αιχμής στους μελλοντικούς αλλά και στους εν ενεργεία επαγγελματίες, αποσκοπώντας σε ενεργές διασυνδέσεις και συνέργειες με την αγορά εργασίας.

Στο ΔΠΜΣ γίνονται δεκτοί απόφοιτοι ανθρωπιστικών και θετικών επιστημών και ειδικοτήτων μηχανικών, επαγγελματίες του πολιτισμού, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού, εκπαιδευτικοί, και όσοι επιθυμούν να εμβαθύνουν στη σύγχρονη Διαχείριση του Πολιτισμού, και να καταστούν ανταγωνιστικοί στον κλάδο τους. Το ΔΠΜΣ διαρκεί τρία εξάμηνα. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού (ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π.) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στους πρόποδες της Βυζαντινής Καστροπολιτείας του Μυστρά, τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο.

Είναι ωστόσο δυνατή και η διαδικτυακή, εξ αποστάσεως παρακολούθηση μαθημάτων σε ποσοστό 50%. Να αναφέρουμε πως το ΔΠΜΣ δημιουργήθηκε και υλοποιείται με τη σύμπραξη των Τμημάτων Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών (ΤΙΑΔΠΑ), Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, και Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Περισσότερες πληροφορίες: http://mantech.uop.gr/φυλλάδιο-προγράμματος/#flipbook-df_721/1/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο