Περιφέρεια

Ο Τάσος Γκιολής στους καθαρισμούς ρεμάτων και χειμάρρων

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων και χειμάρρων σε περιοχές των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων που εκτελούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, επισκέφθηκε το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή των Αγ. Θεοδώρων, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Σπύρο Ράτη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων, Άρη Κωνσταντή. Κατά την επίσκεψη, ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, «|για την αφοσίωση και τους γοργούς ρυθμούς με τους οποίους προχωρούν οι εργασίες», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, επισημαίνοντας τη σημασία της έγκαιρης ολοκλήρωσης του καθαρισμού. Οι εργασίες, σημείωσε ο κ. Γκιολής, στοχεύουν στην πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων και την προστασία των κατοίκων και των περιουσιών τους.

«Η προστασία των πολιτών και η πρόληψη φυσικών καταστροφών αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια μας» συνέχισε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, ευχαριστώντας τα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών για την προσπάθεια και τη συνέπεια τους, φροντίζοντας για ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο