Περιφέρεια

Αξιωματούχοι από την Γεωργία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με ενδιαφέρον για την διαχείριση των απορριμμάτων

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παν. Νίκας υποδέχθηκε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, αντιπροσωπεία δημόσιων λειτουργών και αξιωματούχων από την Γεωργία, οι οποίοι βρέθηκαν στην Πελοπόννησο, ενώ επισκέφτηκαν με ενδιαφέρον τη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων, στην Παλαιόχουνη.

Ο περιφερειάρχης Παν. Νίκας, απευθυνόμενος προς τους Γεωργιανούς αξιωματούχους και τα στελέχη της European Bank for Reconstruction and Development, (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης), επισήμανε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου επέτυχε μέσω της ΣΔΙΤ κεντρικής διαχείρισης να λύσει το χρόνιο πρόβλημα των απορριμμάτων στην περιοχή της. Όπως σημείωσε επίσης, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστου Λαμπρόπουλου, η τεχνολογία και οι λύσεις που έχουν επιλεγεί διασφαλίζουν την προστασία του περιβάλλοντος.

Να αναφέρουμε πως την αντιπροσωπεία από την Γεωργία αποτελούσαν στελέχη της κυβέρνησης, μέλη του κοινοβουλίου και εκπρόσωποι του δήμου Τιφλίδας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο