KR Tempo

Η πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει τον Κραουνάκη στην Αρχαία Κόρινθο

«Πιάνει ο έρωτας δουλειά» στην ατμοσφαιρική Αρχαία Κόρινθο και στην μοναδική βραδιά της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, (19/8) στον χώρο του Ξενία θα βρεθεί ο Σταμάτης Κραουνάκης με τους συνεργάτες του να μας χαρίσουν μαγικές στιγμές.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9:00 το βράδυ, ενώ η είσοδος στο χώρο της συναυλίας θα είναι δωρεάν, όπως και στον αρχαιολογικό χώρο της Κορίνθου το ίδιο βράδυ της πανσελήνου, από τις 8:00 μ.μ. μέχρι και τις 12:00 τα μεσάνυχτα. Την μουσική αυτή εκδήλωση διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Κορινθίων και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου «Η ΤΡΙΗΡΗΣ».

Τον Σταμάτη Κραουνάκη θα πλαισιώνουν οι καλλιτέχνες, που αλφαβητικά αναγράφονται στην αφίσα της εκδήλωσης: Δημήτριος Ανδρεάδης (πιάνο), Χρήστος Γεροντίδης (τραγούδι), Νίκος Κατσίκης (μπουζούκι και ισπανικό λαούτο), Κοσμάς Κοκόλης (μπουζούκι, κιθάρα, τραγούδι), Κώστας Μπουγιώτης (τραγούδι), Πένυ Ξενάκη (τραγούδι), Θεολόγος Παπανικολάου (βιολί, τραγούδι), Λάμπρος Παπανικολάου (κοντραμπάσο), Γιώργος Στιβανάκης (τραγούδι) και Γιώργος Ταμιωλάκης (βιολοντσέλο).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο