ΕπιχειρείνΠολιτική

Γρήγορη αποζημίωση των πληγέντων ζήτησε από τα καμένα της Κορινθίας ο Γιώργος Ψυχογιός

Στα χωριά Στιμάγκα, Κουτσι και Χαλκί, όπου, όπως διαπίστωσε και ο ίδιος,  έχουν καεί πάνω από 2.500 στρέμματα αγροτικών καλλιεργειών και άλλα  1.500 δασικά, βρέθηκε ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός.

«Η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη και αφορά πλέον στην επιβίωση των αγροτών και της τοπικής κοινωνίας για τα επόμενα χρόνια» ανέφερε ολοκληρώνοντας αυτή την επίσκεψη και τις εκεί συναντήσεις του. Υποσχέθηκε πως ο ίδιος, ως βουλευτής Κορινθίας και το κόμμα του, θα εξαντλήσουν όλα τα όπλα που διαθέτουν, μέσα κι έξω από τη Βουλή, για την στήριξη της περιοχής. Όπως δεσμεύτηκε πως θα ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις και παρεμβάσεις του.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όμως βρέθηκε και στο δάσος της Σολυγείας, όπου επίσης διαπίστωσε πως εκεί χάθηκε ένα ακόμα κομμάτι από το εκπληκτικό δάσος που δύσκολα αποκαθίσταται. «Οι άνθρωποι των επίγειων και εναέριων μέσων κατάσβεσης έκαναν και κάνουν υπέρβαση, μαζί και οι εθελοντές σχολίασε ο βουλευτής και ευχήθηκε περαστικά στους τρεις πυροσβέστες που τραυματίστηκαν. Τέλος, κατήγγειλε την έλλειψη πρόληψης, νερού, οργάνωσης και στελέχωσης των υπηρεσιών, καθώς και προετοιμασίας όλη τη χρονιά για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.» Τα έχουμε πει και θα επιμείνουμε γιατί είναι καθοριστικής σημασίας» κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο