Επιχειρείν

Συζήτηση για την αξιοποίηση του Στρατοπέδου Κορίνθου προκαλεί ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κορινθίας

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κορινθίας διοργανώνει ημερίδα με θέμα την αξιοποίηση του Στρατοπέδου «Καλογερογιάννη», πρώην 6ο Σύνταγμα πεζικού Κορίνθου, με τίτλο: «Ένα όραμα για το μέλλον».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή, 5 Ιουνίου και ώρα 10:30 το πρωί, στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα του προέδρου του Συλλόγου Κ. Σπηλιόπουλου, ενώ θα ακολουθήσουν οι εισηγήσεις από τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Κ Κούτχια και το μέλος αυτού Χρ. Γρίσπο. Μετά, θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και τοποθετήσεις 5 λεπτών, προκειμένου να εξελιχθεί ο διάλογος και να δοθούν οι απαντήσεις από τους Αρχιτέκτονες στο θέμα της αξιοποίησης του Στρατοπέδου και της πολεοδόμησης που έχει αποφασίσει ο Δήμος Κορινθίων.

Να αναφέρουμε πως ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κορινθίας έχει κάνει παρέμβαση για το θέμα αυτό και στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας να λάβουν υπόψη τις απόψεις που έχουν διατυπωθεί από την πλευρά των Αρχιτεκτόνων στις παρεμβάσεις που αναμένεται να επιχειρήσει ο Δήμος το επόμενο διάστημα. Έχουν δε εκφράσει την επιθυμία τους για διάλογο και συνεργασία σε κάθε φάση, διατυπώνοντας ωστόσο τις αντιρρήσεις τους στα σχέδια που δρομολογούνται.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο