KR Sports

Αγιασμός και επίσημη πρώτη για τον ΑΣΠ Κόρινθος που εξακολουθεί να ενισχύεται

Την επίσημη πρώτη του πραγματοποίησε ο ΑΣΠ Κόρινθος, με το προπονητικό team και τις αθλήτριες να βρίσκονται και πάλι στο γήπεδο.

Με τον τρόπο αυτό ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία του συλλόγου, που θα τον βρει για μια ακόμα φορά στη δεύτερη υψηλότερη κατηγορία της χώρας (Pre League Γυναικών). Nωρίτερα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, παρουσία και αθλητριών από τα τμήματα υποδομής.

Η πρώτη μέρα της προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα βρει την ομάδα της Κορίνθου στη δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας (Pre League Γυναικών), περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τρέξιμο, ενώ συνεχίστηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου υπό τις οδηγίες της Κάταλιν Κις. Θα συνεχιστεί με καθημερινή παρουσία τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο παρκέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναμένεται η άφιξη ορισμένων ακόμα αθλητριών που θα συμπληρώσουν το φετινό ρόστερ της ομάδας. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν να ανακοινώνονται σταδιακά και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκες».

Απέκτησε την Lizaveta Chabai

H διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Lizaveta Chabai. Η Lizaveta είναι από τη Λευκορωσία, γεννημένη το 1997, έχει ύψος 1,83 μ. και αγωνίζεται ως ακραία. Ξεκίνησε την καριέρα της από την Nadezhda Gomel και εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Grodno Kommunalnik στη Λευκορωσία. Έχει ήδη, σημαντική εμπειρία από τα ελληνικά πρωταθλήματα, καθώς έχει περάσει τόσο από τον Πανιώνιο τη σεζόν 2020-21 στην Pre League Γυναικών όσο και από τον ΑΣ Ιωαννίνων για δύο σεζόν (2021-2023) στην Α2′ Γυναικών.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος του συλλόγου τη φετινή χρονιά. Ευχαριστώ διοίκηση και προπονήτρια για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος» ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις η αθλήτρια από τη Λευκορωσία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο