KR Sports

Μια ακραία ύψους 1.85 φέρνει στην Κόρινθο ο ΑΣΠ Κόρινθος

Ο ΑΣΠ Κόρινθος συνεχίζει μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων, ενώ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την Έλλη Μανάϊ, η οποία είναι γεννημένη το 1999, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται ως ακραία.

Η αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από την Άθλεση Ηρακλείου, ενώ έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στη Volley League Γυναικών, τη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας με τις ομάδες της Λαμίας, του Πανναξιακού και της Θέτιδας Βούλας, όπου βρέθηκε την προηγούμενη χρονιά. «Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κορίνθου και της ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες» αναφέρει ανακοίνωση του ΑΣΠ Κόρινθος.

«Είμαι χαρούμενη που φέτος θα είμαι μέλος της ομάδας της Κορίνθου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και την προπονήτρια μου για την ευκαιρία που μου δίνεται, και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος» ανέφερε η Μανάϊ Έλλη στο korinthosvolley.gr.

Ανανέωσε και η Αγγιστριώτη

Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ανακοίνωσε ακόμα και την ανανέωση της συνεργασίας με τη Μαριαλένα Αγγιστριώτη. Η Μαριαλένα αγωνίστηκε ως libero την περσινή χρονιά, ενώ είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι είναι από τα κορίτσια που αναδείχθηκαν από τις ακαδημίες του ΑΣΠ Κόρινθος, καθώς εκεί έκανε τα πρώτα της βήματα.

Ο ΑΣΠ Κόρινθος εύχεται στην αθλήτριά του «καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς», ενώ η Μαριαλένα Αγγιστριώτη εκφράζει την μεγάλη η χαρά της που συνεχίζει στην ομάδα της Κορίνθου και ευχαριστεί τη διοίκηση για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό της. «Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και φέτος» ανέφερε στο korinthosvolley.gr, ευχόμενη επιτυχίες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο