Κορινθία

Εκτίναξη στα 63 κρούσματα κορωνοϊού η Κορινθία με νέο αρνητικό ρεκόρ σήμερα Παρασκευή

Ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κατέγραψε σήμερα Παρασκευή η Κορινθία, με 63 ημερήσιες περιπτώσεις που δείχνουν πως τα πράγματα πάνε όλο προς το χειρότερο.

Όσο για τα rapid test που γίνονται καθημερινά, εξακολουθούν να καταγράφουν θετικά περιστατικά σε νέες ηλικίες. Στο Βραχάτι, χθες έγιναν 95 τεστ και θετικοί βρέθηκαν δύο 18χρονοι. Στην Κόρινθο πάλι, από τα 194 rapid test είχαμε 11 θετικά, 3 άνδρες και 8 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 21 έτη.

Η Κορινθία παίρνει για τα καλά τα «σκήπτρα» στην Πελοπόννησο, καθώς την ίδια ημέρα οι υπόλοιποι 4 νομοί καταγράφουν αθροιστικά 49 περιστατικά (25 Μεσσηνία, 3 Λακωνία, 5 Αρκαδία, 16 Αργολίδα). Η γειτονική Αχαΐα κατέγραψε σήμερα 63 κρούσματα, όσο και η κατά πολύ μικρότερη Κορινθία, ενώ η Ηλεία φαντάζει πολύ χαμηλά με τα 20 κρούσματα.

Στο Νοσοκομείο Κορίνθου νοσηλεύονται 5 μέχρι και την Πέμπτη, ενώ στα υπόλοιπα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 12 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 3, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 1 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 8.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο